Skip to content

Shop

Manila Botanic Linen

Art.nr. 64501
€145.00
Op voorraad
1
Productgegevens

ARTE Botanic behang heeft een prachtig bladerenmotief dat lijkt te zijn ingelegd met touw. Voor het originele ontwerp heeft men een Philipijnse kunstenares uitgenodigd die op geniale wijze met touw kunstwerken maakt, door met verschillende soortes en diktes touw een dessin in te leggen. Waarna de behangontwerpers een afgeleidde van het originele werk konden maken in de vorm van vinyl behang. Door het touw dessin in vinyl uit te werken, kan het behang tegen een stootje kan en is het voor iedereen gemakkelijk op de muur aan te brengen.

In dit specifieke ARTE Botanic behang is het een patroon van met touw ingelegd blad. Maar in deze ARTE touw behang collectie vindt u nog veel meer verschillende dessins gebaseerd op de kunt van het inleggen van draad.
Dit touw behang past goed in een eigentijds interieur en heeft bovendien een retro touch. Dus je kunt met dit behang alle kanten op.

Het Arte Botanic behang is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies hier online of samen met een van onze interieurstylisten de juiste kleur uit, passend bij uw smaak en interieur.

Collectie: ARTE Manila Behang Collectie
Design name: ARTE Botanic Behang
Kleur: rietgroen, naturel, hay
Rol lengte: 10 meter
Rol breedte: 70 cm
Patroonherhaling: 90 cm
Materiaal: Vinyl op papier, met de structuur van ingelegd touw
Lijmadvies: kant en klare behanglijm geschikt voor papierbehang, behang inlijmen
Onderhoud: dit behang is met een vochtige doek afneembaar
Lichtechtheid: goed lichtbestendig

Bewaar dit product voor later