Skip to content

Over ons

Onze winkel

Wij zijn Mike, Diana, Bas, Alexis en Janneke van het Behanghuis. Mike draait al even mee onder de naam Mike de Behanger. Door de behangwerkzaamheden van Mike kennen wij het  behang als geen ander, dat verwerkt makkelijk in de praktijk. Wij hebben een mooie mix aan behang assortiment voor je samengesteld. Het is binnenkomen zoals je thuis binnenkomt. Als je het bij ons niet kan vinden, dan vind je het nergens!

 We zien dat behang, of zoals we het tegenwoordig noemen, wanddecoratie, echt een accessoire wordt. Gewone muren worden omgetoverd tot echte eyecatchers. Dit maakt het mooi om behang te mogen verkopen en te behangen. Want ook voor behangservice kan je bij ons terecht. We hebben Mike, Bas en Janneke die vast voor onze winkel werken. Hierdoor treft u altijd een bekend en vertrouwd gezicht.

Khroma by Masureel behang

Wij bieden de volgende merken:  Arte Khroma by Masureel, Eijffinger, Hooked on walls, Esta Home, Origin, Kek Amsterdam, Behang expresse, 1838, Coordonee, Dutch. Elke keer komt er weer wat moois bij. Vind je het niet op de website? Bel 070 785 96 33, dan komen we er zeker uit met onze partners. 

Het Behanghuis

Ons team

Schermafbeelding 2022-01-30 om 15.47.00

Mike

Eigenaar/behanger

Gecertificeerd Arte Behanger

Schermafbeelding 2022-01-30 om 15.45.09

Diana

Styliste/verkoper/eigenaar

Arte advies specialiste

Schermafbeelding 2022-01-30 om 15.46.39

Alexis

verkoper
IMG_6690

Janneke

Verkoper/behanger

Gecertificeerd Arte behanger