Skip to content

Interieuradvies

Zoekt u interieuradvies in Den Haag?

Een interieur kiezen is niet makkelijk. Je hebt allerlei keuzes als het gaat over kleuren, stijlen en materialen. Maar de grootste vraag blijft: wat past het beste bij jou? Wij bieden interieuradvies in Den Haag, Voorburg en omstreken.

Het kan gaan van een rustieke of authentieke aangeklede ruimte, tot strak en modern of misschien zie je liever landelijk? Bij het Behanghuis luisteren we samen met onze experts naar jouw noden, ideeën en dromen. Zo kunnen we samen werken naar jouw droominterieur net als in de magazines.

Maak van je woning een gezellige plek waar je kan relaxen en tot rust komt. Dat is het doel van onze specialisten. Een ruimte creëren waar je je thuis voelt.

Persoonlijk interieuradvies te Voorburg

Onze professionals zitten klaar om jou te helpen bij het ontwerpen van je droominterieur. Onze passie en kennis bestaat uit jouw droom vormgeven en uitwerken tot een concreet plan.

Kom langs bij ons in onze toonzaal in Voorburg en samen zoeken we uit hoe we de juiste sfeer creëren voor elke ruimte. We helpen je met het kiezen van het juiste behang, de juiste kleuren verf en de perfecte passende meubels. Laat je het plaatje kloppen en leef in je droomhuis met het gepaste advies op maat.

Paint in the past verf in Voorburg

Geniet van onze lokale samenwerkingen rond Den Haag

Met hetbehanghuis.nl als partner voor interieur advies heb je meerdere troeven in handen. Wij werken samen met andere lokale bedrijven om het interieur van je dromen te realiseren. Dankzij deze samenwerking kan je genieten van lokale vakmannen met een hart voor interieur en wonen.

Zo werken wij bijvoorbeeld samen met Interwabo in Voorburg voor het realiseren van vloeren en raamdecoratie. Samen kunnen wij iets moois aanbieden om van je huis een thuis te maken.

Kom langs bij het Behanghuis voor jouw persoonlijk interieuradvies

Kom langs bij ons in de winkel in Voorburg, Den Haag voor interieuradvies op jouw maat. Onze specialisten luisteren naar jouw dromen, noden en budget en kijken samen met jou wat mogelijk is.

Deel je favoriete ruimtes opnieuw in of neem een verse start met onze interieuradvies experts bij het Behanghuis. Heb je graag wat meer informatie, aarzel dan niet langer en neem contact met ons op.

Je kan ons steeds telefonisch bereiken op het nummer 070 785 9633 of stuur ons een mailtje. Wij helpen je graag verder met al je vragen over interieur en inrichting.