Skip to content

Behangservice

Liever laten behangen?

Het Behanghuis biedt ook behang en schilderservice aan. Het enige wat u hoeft te doen is zorgen voor een lege kamer. De behangers, Mike, Bas en Janneke, doen de rest! Vraag in de winkel een offerte aan! Wij ruimen altijd netjes de rommel op en laten alles weer bezemschoon voor u achter. Het afval laten we wel bij u achter. Deze dient u zelf af te voeren.

Toch liever zelf behangen? Of de wanden alvast afstomen voor de behanger. Je kunt ook de gereedschappen die nodig zijn via ons in bruikleen krijgen. Wel zo makkelijk!

Janneke de Behanger

Hieronder hebben we een selectie van ons behangwerk. kijk voor meer foto’s op Instagram¬†@hetbehanghuis

Behangservice

Bij het Behanghuis kan je meer dan enkel verf of behang kopen. Wij bieden ook een behangservice aan voor onze klanten. Zo kan jij genieten van dat prachtige behang zonder je handen vuil te maken.

Ben je op zoek naar een behanger om je ruimte een gloednieuwe uitstraling te geven in de regio Zuid-Holland? Dan bent u bij het Behanghuis aan het juiste adres.

Een behanger inhuren? Dat kan!

Met de behangservice van het Behanghuis is je kamer zo omgetoverd. Wij verzorgen de transformatie van je gekozen muren met zorg en vakmanschap. Dankzij onze gespecialiseerde behangers kan je rekenen op een strak en net resultaat.

Het enige wat we vragen is dat de kamer leeg is zodat we meteen kunnen starten met behangen. Eenmaal we het gewenste behang hebben bevestigd ruimen we alles weer netjes op. Dat is dubbel genieten van onze service.

Kies voor de beste kwaliteit en een vlotte werkwijze

Wij bieden je een naadloze en kwalitatieve service voor al uw behangwerken. Bij het Behanghuis is behang ons ding. De werkzaamheden verlopen in een zo vlotte en net mogelijke manier om de beste resultaten te kunnen garanderen.

Ongeacht welk soort behang je kiest om je woning op te frissen wij kunnen ermee aan de slag. Zowel papierbehang, vinylbehang, fotobehang als vliesbehang. Wij zijn steeds een duurzame en goedkope oplossing voor uw behangwerken. Vertrouw op onze kwalitatieve behangservice om uw gerenoveerde kamer op te fleuren.

Vraag een offerte aan voor jouw behangwerken regio Voorburg of Den Haag

Wil je graag een behanger bij u thuis laten komen en woon je in regio Voorburg of Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze behangexperts helpen u graag verder met alle vragen of met het maken van een offerte.

Kom je graag in contact met ons dan zijn we telefonisch beschikbaar op het nummer 070 785 9633 of via het contactformulier voor een offerte op maat.

Wat onze klanten vragen

Wat kost het om te laten behangen?


Wat een behanger kost is afhankelijk van verschillende factoren. Zo heb je bijvoorbeeld verschillend materiaal nodig, de oppervlakte van de ondergrond en voorbereidende werken. Eenmaal deze zaken bepaald zijn kan er een correcte offerte gemaakt worden voor uw behangwerken.

Wie kan er goed behangen?


De behang experten van het Behanghuis hebben erg veel ervaring met alle verschillende soorten behang op de markt. Dankzij hun kennis en ervaring kunnen zij erg goed behangen.

Wat kost een behanger per rol?


Als je behangpapier koop bij het Behanghuis en je kiest voor onze behangservice dan hangt de prijs af van een aantal verschillende zaken. De soort behang zal een eerste grote factor zijn die bepalend zal zijn. Daarnaast kijken we ook naar de totale oppervlakte en de nodige materialen om een offerte te maken. Wil je ook behangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wat kost fotobehang laten plaatsen?


Fotobehang is een hele klus. Om te weten hoeveel dit zal kosten is het belangrijk om te weten hoe groot de oppervlakte is waar het fotobehang moet komen. Pas dan kan er een offerte gemaakt worden voor uw behangwerken regio Zuid-Holland.

Hoeveel m2 behang per uur?


Dit is afhankelijk van de behanger in kwestie, de ondergrond en het type behang. Zo kost het bijvoorbeeld ook meer tijd om te behangen met fotobehang dan met behang zonder foto of patroon.

Hoe lang duurt het om een muur te behangen?


Afhankelijk van hoe groot een muur is zal dit meer of minder tijd in beslag nemen. Om een idee te krijgen hoe snel behangen gaat kan je hier vanuit gaan. Een onervaren behanger zal ongeveer een 30m2 behangen per dag. Een ervaren behanger kan tot 75m2 per dag behangen.